Verzenden van uw bestelling

Wij kunnen eventueel uw bestelling ook verzenden. Dit gaat via Transportbedrijf Hoekstra uit Sneek. Wij hebben hier zeer goede ervaringen mee. We kunnen wel stellen dat zij 100% schadevrij leveren. Dit komt met name omdat de chauffeur die de bestelling hier ophaalt, ook degene is die het bij u aflevert. Geen gesjouw met pallets van de ene vrachtwagen naar de andere. Of van de ene loods naar de andere.

Mocht u hier interesse in hebben, dan werkt het als volgt:
Zodra u bij ons de bestelling heeft geplaatst, sturen wij u via e-mail de factuur toe. Zodra het bedrag bij ons is bijgeboekt, zullen wij Hoekstra inplannen.
De volgende dag wordt de bestelling hier opgehaald en een dag later bij u bezorgt. U kunt dus met 3 dagen uw producten al in huis hebben.
U wordt zowel via de e-mail (op de vooravond van de levering tussen 22.30 en 23.30 uur)
en via een sms bericht (op de afleverdag ’s ochtends tussen 7.00 en 7.30 uur) op de hoogte gehouden door Hoekstra, wanneer de levering bij u plaats zal vinden.

Kosten voor verzending is afhankelijk van de grootte van het te verzenden pallet. Gezien de zeer hoge dieselprijzen, kunt u hiervoor het beste vooraf prijs voor aanvragen bij ons.